
Doba přípravy | 15 minut |
Doba vaření | 10 minut |
Porce |
porce
|
Suroviny
- 200 g rýžové tenké nudle
- 200 g přední hovězí
- 1 lžíce kokosový olej
- 2 ks česnek stroužek
- 1 ks cibule
- 1 hrnek hovězí vývar
- 2 ks mrkev
- 1 ks avokádo ready to eat
- 1 ks okurka salátová
- 50 g lusky
- 1 hrst arašídy náhrada: bez arašídů
- 1 hrst čerstvý koriandr
- 1/4 lžička sůl
Suroviny
|
![]() |
Pokyny
- maso očistíme a nakrájíme na tenké nudličky
- zeleninu očistíme a pokrájíme na nudličky, lusky uvaříme v osolené vodě
- na rozpáleném oleji osmahneme cibulku a následně přidáme česnek (pozor ať se nespálí)
- přidáme maso, opečeme a zalijeme vývarem a dusíme pár minut - do změknutí, solíme až nakonec
- rýžové nudle uvaříme podle návodu na obalu
- do misky nandáme nudle, po stranách jednotlivě zeleninu a navrch maso
- posypeme arašídy a koriandrem