Raw vánoční cukroví


Dezert / 30.11.2018
Alergeny: 8 Skořápkové plody, 12 Oxid siřičitý a siřičitany

Vytisknout recept
Raw vánoční cukroví
Jak jsem slíbila, tak plním. Jen jsem si tak lážo plážo dala fotku raw cukroví na Insta a strhla se smršť o recept, tak tady je. Tohle raw cukroví dokazuje, že mlsat se dá super zdravě, kvalitně a s jednoduchou přípravou. Tak si ho užijte. Dobrou chuť!
Chod Dezert
Kuchyně Mezinárodní
Doba přípravy 45 minut
Doba vaření 0 minut
Porce
ks
Suroviny
Lísko-oříškové
Vlašské ořechy - kustovnice
Chod Dezert
Kuchyně Mezinárodní
Doba přípravy 45 minut
Doba vaření 0 minut
Porce
ks
Suroviny
Lísko-oříškové
Vlašské ořechy - kustovnice
Pokyny
  1. postup je naprosto totožný u všech tří druhů
  2. vždy dejte do robota všechny ingredience až na olej a rozdrťte
  3. přendejte do mísy a olej přidávejte až na konec, někde ho bude možné dát i méně
  4. směs by měla lepit jen lehce, aby se dobře tvarovalo
  5. poslední položka každého receptu je ingredience na obalení, pokud nemáte koupenou již nadrcenou verzi, tak v robotu nadrťte na požadovanou jemnost (oříšky jsou lepší hrubější, kustovnice naopak skoro na prášek)
  6. ruce si na dělání kuliček posypte obalovou ingrediencí, ať se to lépe koulí
  7. skladujte v lednici
Poznámky k receptu

Tip ...

Snad jen opět připomenutí, kontrolujte u sušeného ovoce alergen 12 Oxid siřičitý a siřičitany.