Suroviny
Lísko-oříškové
Kokosové
Vlašské ořechy - kustovnice
|
![]() |
Pokyny
- postup je naprosto totožný u všech tří druhů
- vždy dejte do robota všechny ingredience až na olej a rozdrťte
- přendejte do mísy a olej přidávejte až na konec, někde ho bude možné dát i méně
- směs by měla lepit jen lehce, aby se dobře tvarovalo
- poslední položka každého receptu je ingredience na obalení, pokud nemáte koupenou již nadrcenou verzi, tak v robotu nadrťte na požadovanou jemnost (oříšky jsou lepší hrubější, kustovnice naopak skoro na prášek)
- ruce si na dělání kuliček posypte obalovou ingrediencí, ať se to lépe koulí
- skladujte v lednici
Poznámky k receptu
Tip ...
Snad jen opět připomenutí, kontrolujte u sušeného ovoce alergen 12 Oxid siřičitý a siřičitany.