Zázvorové kuře s červenou rýží
Snadné, rychlé a neuvěřitelně chuťově výrazné. Červená rýže svou křupavostí báječně doplní pikantnost masa. Dobrou chuť.
Porce Doba přípravy
2porce 10minut
Doba vaření
15minut
Porce Doba přípravy
2porce 10minut
Doba vaření
15minut
Suroviny
Pokyny
  1. maso nakrájíme na menší kousky, promícháme s olejem a nastrouhaným zázvorem necháme v lednici alespoň 30 minut odležet
  2. rýži uvaříme v rýžovaru nebo v hrnci do změknutí
  3. v jednu směs smícháme rybí omáčku, rýžový ocet, stévii a 1 dcl vody
  4. na předehřáté pánvi orestujeme maso do zezlátnutí a zalijeme směsí a dusíme do vypaření vody na poslední minutu zalijeme sojovkou
  5. podáváme s rýží a čerstvým avokádem