Ranní sendvič
Když je malinko více času na přípravu snídaně, tak u nás vítězí tento sendvič. Parádně zasytí a je prima alternativou super zdravých snídaní z řad kaší, granoly a smothie. Když to tak vezmu, tak proč ho mít jen ke snídani, i na večeři se hodí a suroviny do něj máme v lednici snad každý. Dobrou chuť.
Porce Doba přípravy
2sendviče 10minut
Doba vaření
10minut
Porce Doba přípravy
2sendviče 10minut
Doba vaření
10minut
Suroviny
Pokyny
  1. sendvičový chléb opečeme v toustovači
  2. na pánvi připravíme ham and egs, na druhé pánvi nebo grilu pečeme slaninu
  3. chléb potřeme majolkou, a naplníme … ham and egs, slanina, rukola nebo špenát, sýr
  4. Ozdobte zeleninou dle vlastního výběru.
Poznámky k receptu

Pokud máte problém nejen s lepkem, ale i dalšími potravinami (mléko, vejce atd.), tak při nákupu bezlepkového pečiva dávejte pozor na složení. Ve většině pečiva je mléko i vejce obsaženo.

V potravinách se zdravou výživou se dá koupit pár vybraných druhů chleba bez mléka i vajec.