Pečená krůta ve slanině s rajčátky
I v malé kuchyni v Karlových Varech se dá vařit s radostí a nadšením. Jednoduchý recept, raz dva hotový a stíhá se u něj i postavit Dům s velkým D. Zasvěcení vědí, ostatní si aspoň uvařte naši karlovarskou krůtu. Dobrou chuť.
Porce Doba přípravy
4porce 10minut
Doba vaření
50minut
Porce Doba přípravy
4porce 10minut
Doba vaření
50minut
Suroviny
Pokyny
  1. maso omyjeme, osušíme, vložíme do pekáčku, osolíme a opepříme
  2. podlijeme vývarem nebo vínem a pečeme v předehřáté troubě 20 minut
  3. po 20 minutách maso poklademe plátky slaniny a obložíme rajčátky
  4. pečeme dalších cca. 30 až 40 minut podle výšky masa
  5. podáváme s bagetkou nebo s vařenými bramborami