Bezlepkové čokoládovo kávové vánoční cukroví
Na naše čokoládovo kávové cukroví nejen že, nepotřebujte cukr, ale je i bezlepkové. Co víc si přát. Je super snadné a vydrží v plechové dóze celé Vánoce, tedy pokud jej nesníte dřív. Kávová příchuť potěší všechny milovníky kávy a v té záplavě sladkého cukroví bude příjemnou změnou chuti. Dobrou chuť!
Porce Doba přípravy
40kusů 20minut
Doba vaření
25minut
Porce Doba přípravy
40kusů 20minut
Doba vaření
25minut
Suroviny
Pokyny
  1. všechny ingredience smícháme dohromady a vypracujeme tužší těsto
  2. na plech vyložený pečícím papírem si těsto rozdělíme pomocí dvou lžiček na stejně velké porce – hromádky
  3. pomocí pomoučených rukou z každé hromádky uděláme malou placičku
  4. pečeme max. 25 minut na 170 st. C
Poznámky k receptu

Tip …

Ještě teplé cukroví poprašte moučkovým třtinovým cukrem nebo raději v robotu nadrceným kokosem na prášek.

Jako vždy doporučuji dělat z čokolády s co největším obsahem kakaa a slazené kokosem nebo stevií.